Här finner du foton från 2004 fram till 2015

Bildspel med foton från 2004-2015

Bildspelet i större format

Foton med energier

 

Tillbaka

 

Här kommer foton från resor att läggas in och diverse information som kommer direkt från Casans Entiteter, de Andliga Läkarna.

Uppdaterade instruktioner för besök i det Helande Vattenfallet

Från april 2013 är det inte tillåtet att ta foton i samlingshallen/main hall onsdag, torsdag och fredag och alla mobiltelefoner, ipods, ipads och liknande ombedes lämnas på hotellrummen på grund av den strålning de avger och som stör Entiteternas arbete.

Nya instruktioner när du äter örtmedicin.

Under tiden du äter örtmedicin från Casan ska du

    Inte dricka alkohol

    Inte äta befruktade ägg

    Inte äta starka kryddor, chili, eller någon form av peppar

 
Entiteterna har tydligt klargjort att de enbart inkorporerar genom Medium João och enbart kanaliserar information genom honom.
De har inte gett någon annan tillåtelse att representera Entiteterna eller påstå att hon/han är en direkt förmedlare av information från Casans Entiteter.
De kristallbäddar som finns i andra länder, däribland Sverige, är en förlängning av det arbete som sker på Casan och behandlingarna är mycket kraftfulla. För vidare information om kristallbäddarna se under Kristallterapi.

Min falang består inte av tio, inte av hundra utan av tusental.
Jag är den som går till den djupaste avgrund för att rädda en själ.
Dr Augusto de Almeida

Dr Augusto frågar ibland: Varför sitter de här personerna i mitt current room där de inte får den hjälp de behöver? Är du osäker var du ska sitta, fråga någon av volontärerna. Det flesta ska sitta i första Current room, meditationsrummet. Det är bara Entiteten som kan ge anvisning om du ska sitta någon annan stans och hamnar du i fel rum tar du bara upp en plats för någon annan. Det blir ungefär som om du ska till ortopeden och går in och sätter dig på gynavdelningen.

Entiteterna på Casan är mycket noga med att alla som kommer dit ska fortsätta ta den medicin de fått av sin ordinarie läkare i hemlandet. "Även jordeläkarna är Guds sändebud". Känner du att du efter ett besök vill eller behöver ändra på din medicinering, boka en tid hos din läkare för nya prover.

De är också tydliga med att det inte är bra att blanda energier. Får du healing från Casa de Dom Inácio och vill behålla den ska du inte ta emot healing från någon annan.
Följer du de instruktioner de ger gällande detta, dieten när du äter örtmedicin och det som står i Casaguiden/kompendiet så har du oanade möjligheter. Väljer du att inte följa deras instruktioner så tar de inte längre ansvar för din läkningsprocess. Alla följer vi vår egen fria vilja.

Entiteterna tar aldrig ifrån människan den fria viljan men ger ibland intressant och tänkvärd information.
Den här gången handlar det om rökning generellt. Entiteten har sagt så här:
”Det handlar inte så mycket om rökningen i sig utan om att rökning är ett missbruk. Alla missbruk har en negativ energi med sig. Den energi som rökningen för med sig gör det svårare för oss att arbeta på och hjälpa den personen.”

Casa de Dom Inácio

 

Resor till Casan med  godkänd guide

 

Nytt från Casan + foton


Berättelser från Casan


Kristallterapi med kristallbädd från Casan

 

Böcker och boktips

 

Föredrag

 

Kontakt & om Anita

 

Länkar