Casa de Dom Inácio

 

Resor till Casan med godkänd guide

 

Nytt från Casan + foton


Berättelser från Casan


Kristallterapi med kristallbädd från Casan


Böcker och boktips


Föredrag o meditationer

Kontakt & om Anita


Länkar

 

Gruppresor till Casa de Dom Inácio från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo, för dig som söker helning och läkning på någon nivå.

Kommande resdatum är anpassade för att vi ska få den bekvämaste och mest prisvärda resan.

2018
7-22 april
(24 november - 9 december)

I resan ingår:

Pris:  valutakurserna varierar väldigt just nu och flygskatten höjs då och då så det går inte att sätta ett pris men räkna med från tjugo tusen med helpension.

Generellt är priset på flygbiljetter högre under högsäsong som semestertid och vid större helger. Priset är även beroende av resans längd, vilken rumsstandard du väljer och kan även ändras vid höjning av flygskatter, biljettpris eller vid större valutaförändringar. Resorna arrangeras av SEM, Svenska Energimedicinska i samarbete med Swanson's Travel AB som är teknisk arrangör av resorna.

Resegaranti är ställd hos Kammarkollegiet.

Resevillkor
Visum behövs ej från Skandinavien.

OBS! Grupperna är rök och snusfria. Alkohol och drogfria har de alltid varit. Så är även Pousadan där vi bor.

 

För bokningar och frågor, skicka en mail till

 info@secha.se

eller ring Anita på  0730-87 80 51

 

Kommentarer från tidigare deltagare:
"Bra kunskaper i hur processerna fungerar på Casan. Bra förberedelsematerial och ett generöst sätt."

"Mycket bra organiserat. Har hela tiden funnits till hands för att klargöra frågor och hjälpt till med det praktiska på ett enastående sätt."

"Att resa med en så erfaren guide har varit en tillgång och en trygghet och gjort det mycket lättare att komma in i och försöka förstå hur det hela fungerar."

"Jag rekommenderar verkligen denna fantastiska och annorlunda resa som jag gjorde december 2009-januari 2010. Utan Anitas guidning skulle jag ha känt sig väldigt vilsen då det är mycket information att ta in. Anita har informerat och lotsat oss på ett mycket professionellt sätt under hela tiden och varit saklig och tydlig i informationen. Hon har fått mig att slappna av och bara följa flödet.
Jag kände mig lugn och avslappnad hela tiden jag var där och känner fortfarande ett inre lugn. Jag kan mycket väl tänka mig att åka tillbaka dit igen någon gång."  Anette

"Jag mår bra efter resan. Har ett inre lugn som jag inte haft på länge och det känns mycket vackert. Tack så jätte mycket Anita för en fin resa och en mycket bra guidning. Kändes tryggt och bra att dela dagarna med dig och gruppen."
"Säker vägledning, lyhördhet och förståelse. Bra engagemang redan hemifrån!"
"100% stöttande så fort behov funnits. Tryggt och bra med en assistent i gruppen. Det fanns alltid någon där för oss".
"Tänker nästan varje dag på det som jag fick vara med om. Det känns lite overkligt men otroligt fantastiskt det jag fick uppleva i Brasilien."
"Du har verkligen guidat oss här - på alla plan!"

 

Tillbaka