Casa de Dom Inácio

 

Resor till Casan med godkänd guide

 

Föredrag

 

Nytt från Casan

Berättelser från Casan

Kristallterapi med kristallbädd från Casan

 

Böcker och boktips

 

Kontakt & om Anita

 

Länkar

 

Kristall-ljusterapi
med
kristallbädd från Casa de Dom Inácio i Brasilien. Behandlingen är direkt kopplad till de andliga helare som arbetar på Casan och den helande energi de arbetar med.
En kristall-ljusbehandling balanserar upp din fysiska kropp, din energikropp, din mentalkropp, din känslokropp och stimulerar din kropps självläkning och cellförnyelse. Du uppnår ökat mentalt och fysiskt välmående.

 

Behandlingen
Själva behandlingen tar 20-40 minuter + tid för samtal, totalt ca 1 timme.
Upphängda ovanför dig finns sju rena kvartskristaller som det kommer färgat ljus igenom. Kristallerna är riktade mot dina energicentra, dina chakror, balanserar, renar stärker och ger en djupgående helande effekt på alla nivåer.
Bär gärna ljusa kläder under behandlingen..
Behandlingar ges i första hand onsdag - lördag.
1 person: 500:-
2 personer: 800:-

För bokning och mer information kontakta Anita på
e-post: info@secha.se eller 0730-87 80 51

Kristallbädden är utvecklad med resurser från Casa de Dom Inácio under direkt översyn av Entiteterna och Medium João Teixeira de Faria.
Den huvudsakliga komponenten är kristaller som kommer från gruvor i Goiás. Kristaller från Goiás är kända världen över för sin helande förmåga.
Användningen av Kristallbäddarna är en förlängning av Entiteternas arbete för de människor som kommer för behandling.

Den ger inte någon person auktoritet att representera Entiteterna, ge healing eller presentera sig själv som en mellanhand för Entiteterna.
Ingen annan behandling bör utföras på den plats där Kristallbädden arbetar. Kristallbädden är enbart ämnad för direkt behandling av den person som ligger i den.
Kristallbädden bör vara stationär och är också personlig för den som har fått Entiteternas tillåtelse att köpa den.

    "De som kommer till Abadiânia för att söka fysisk och andlig lindring och blir tillsagda av Entiteterna att "ta ett bad" i Kristallbädden uppskattar dess fysiska och andliga effekt. Det är känt sedan århundraden att kristaller stimulerar och  stärker människans celler. Det innebär att alla människor som blir behandlade står i kontakt med Guds kraft.
    Jag hoppas att de som använder Kristallbädden kan ta emot alla dess fördelar. Kristallbädden är en viktig länk mellan den person som blir behandlad och Casa de Dom Inácio.
    Det är bra att veta att det inte finns några kontraindikationer för användningen av Kristallbädden, ändå ska alla regler under alla behandlingar följas av respekt för Casa de Dom Inácio.
    Vi hoppas att Kristallbädden ska ge användaren maximal fysisk och andlig lindring."                                                                            João Teixeira de Faria.

                          Tillbaka till huvudsidan